Naslovnica :: Akcija Cvjetni raj 2006

AKCIJA "CVJETNI RAJ LUDBREŠKE REGIJE - 2006"

Udruga vrtlara i cvjećara ludbreške regije završnom je svečanošću, koja je održana krajem veljače u hotelu «Crnković» Ludbreg završila prošlogodišnju lokalnu akciju u okviru projekta "Volim Hrvatsku" pod nazivom "CVJETNI RAJ LUDBREŠKE REGIJE - 2006".

Odaziv je i u 2006. godini bio vrlo dobar, tako da je Povjerenstvo imalo težak posao odabrati najbolje.

Posebno povjerenstvo je od stotinjak snimanih okućnica, balkona i kamenjara izdvojilo 20-ak najljepših koje su ušle u uži izbor.

Od 20-ak najljepših izabrano je pet (po jedna okućnica, balkon i kamenjar, te poslovni prostor i najuređenije mjesto), a izbor je izvršilo posebno povjerenstvo.

Prema jednoglasnom mišljenju povjerenstva nagrade i priznanja su osvojili:

1. U kategoriji najljepšeg balkona prvo mjesto pripalo je obitelji JOSIPA BALAŽINCA iz Vrbanovca.
  2. U kategoriji najljepše okućnice prvo mjesto pripalo je BISERKI LETINA iz Ludbrega, Frankopanska ulica broj 2.
  3. U kategoriji najljepšeg kamenjara prvo mjesto pripalo je FRANJI NIKOLAUSU iz Globočeca Ludbreškog.
  4. Najljepšim poslovnim prostorom, odnosno priznanje za uređenost okoliša poslovnih i javnih objekata proglašena je GRADSKA TRŽNICA LUDBREG (vl. Sanja Stručić), a dogodine se očekuje veći doprinos ostalih vlasnika poslovnih prostora.
  5. Najljepše uređenim mjestom proglašen je SVETI ĐURĐ, i to drugi put.
  6. Nagradu i priznanje za najljepši balkon – izvan konkurencije primila je MARIJANA MRAZ iz Dubovice, višestruka pobjednica u kategoriji najljepšeg balkona na razini Republike Hrvatske.

Nagrade su dodijelile tvrtke «Poljovrt» d.o.o. Zagreb, Bayer CropScience d.o.o. Zagreb i «Agrosip» d.o.o. Čakovec.

Valja pohvaliti i trud svih žitelja ludbreške regije, koji svojim razmišljanjem i ponašanjem doprinose ovakvim nagradama i priznanjima. Zahvala pripada i svima koji su svojim uređenim okućnicama, prozorima, balkonima doprinijeli ljepšem životu u gradu Ludbregu i svim mjestima ludbreške regije, te se nadamo još većem zalaganju svih općina regije na uređenju javnih površina.

Izvrsno raspoloženje i svečarski ugođaj upotpunio je svojim programom Tamburaški sastav iz Varaždinskih Toplica.

Arhiva

Akcija cvijetni raj 2005