Naslovnica :: 18.02.2016 ODRŽANO PREDAVANJE U ORGANIZACIJI UDRUGE CVJEĆARA LUDBREŠKE REGIJE

18.02.2016 ODRŽANO PREDAVANJE U ORGANIZACIJI UDRUGE CVJEĆARA LUDBREŠKE REGIJE

U suradnji sa Zadrugom za etično financiranje, tvrtkom Picount iz Slovenije i tvrtkom Colić-trade, održana su predavanja koja su članovima udruge dala puno novih i korisnih informacija. Zadruga za etično financiranje predstavila je projekt osnivanja Etične banke u Hrvatskoj u kojem je bilo riječi o razlozima osnivanja etične banke i načinima kako se potencijalni klijenti mogu uključiti u navedeni projekt. Više informacija možete vidjeti u sljedećim dokumentima.

Ponuda - ebanka
Prava i obaveze suvlasnika ebanke
Ebanka - opis projekta
Pregled dosadašnjeg rada

Tvrtka Picount d.o.o. iz Slovenije predstavila nam je svoju ponudu i asortiman krizantema, božićnih zvijezda i maćuhica. Prezentaciju je vodio Danijel Golenja i g. Primož Rebolj u kojoj su najviše obuhvatili temu o problematici uzgoja krizantema multiflora te nam predstavili svoj asortiman. Za sve deteljne informacije možete kontaktirati tvrtku na sljedećoj web adresi: http://www.picount.si/index.php/sl/

Predstavljajući tvrtku Colić-trade d.o.o. i njenu ponudu proizvoda gospođa Tatjana Uljanić dipl.ing.agr. predstavila je Yara Kristalon gnojiva s posebnim osvrtom na gnojidbu cvijeća. U ovom izlaganju bila je prikazana i objašnjena sva problematika nepravilne ishrane cvijeća i način kako taj problem riješiti pomoću Yara Kristalon gnojiva.
Ovim putem se zahvaljujemo našim gostima na vrlo zanimljivim predavanjima koja su vjerujemo bila vrlo zanimljiva i poučna za sve naše članove.