Naslovnica :: PREDSTAVLJENA MONOGRAFIJA UDRUGE CVJEĆARA

PREDSTAVLJENA MONOGRAFIJA UDRUGE CVJEĆARA

U svečanoj dvorani dvorca Batthyany u sklopu održavanja sajma cvijeća „Flora centrum mundi" u petak, 06. svibnja 2016. predstavljena je monografija Udruge cvjećara ludbreške regije pod nazivom ''Cvjetni pečat''. Uz mnogobrojne goste i poslovne partnere bili su prisutni gradonačelnik grada Ludbrega g. Dubravko Bilić te pročelnik za poljoprivredu Varaždinske županije g. Dragutin Vincek.
O samom sadržaju govorio je g. Saša Jerković glavni urednik te bivši dugogodišnji predsjednik udruge cvjećara, i tom prilikom se zahvalio svima koji su na bilo koji način pridonjeli tiskanju monografije. Svima prisutnima uručen je jedan primjerak navedene knjige te prigodni poklon, doniran od strane cvjećara koji su izlagali na sajmu. Ovim predstavljanjem obilježeno je i proslavlljeno 20. godina uspješnog rada Udruge cvjećara.
Zahvaljujemo se još jedamput svima koji su podržali izradu monografije „Cvjetni pečat" te učenicima glazbene škole Ludbreg koji su uveličali ovo svečano predstavljanje.